Διαιτητής με κακή παράδοση στα ματς του Παναθηναϊκού για τον τελικό του ΟΑΚΑ!

Διαιτητής με κακή παράδοση στα ματς του Παναθηναϊκού για τον τελικό του ΟΑΚΑ!

Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής κ. Κλάτενμπεργκ έχει καταθέσει πρόταση στον κορυφαίο Γερμανό διαιτητή Φέλιξ Μπριχ να διευθύνει τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος της 21 ης Μαΐου, ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός.

Την πρώτη φορά που «σφύριξε» Παναθηναϊκός ο Μπριχ εκείνος έφερε 1-1 με τη Ρέιντζερς στη Λεωφόρο και αποκλείστηκε, τη δεύτερη ο Παναθηναϊκός έχασε 3-2 από την Ατλέτικο στο ΟΑΚΑ.




Όλα δείχνουν πως το συμβόλαιο του Κλάτενμπεργκ θα ανανεωθεί για έναν ακόμη χρόνο. Ωστόσο αυτή η θητεία του Άγγλου αρχιδιαιτητή στην ΕΠΟ φαίνεται πως δεν θα είναι τόσο «άβρεχτη», όσο αυτή που ολοκληρώνεται. Είναι σαφές από συνεχόμενες τοποθετήσεις του υποψήφιου προέδρου της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκου, πως θα υπάρξει περισσότερη πίεση στον Κλάτενμπεργκ. Ήδη έχουν προκύψει δύο βασικοί άξονες. Ο ένας είναι οι υψηλές του αποδοχές.

Η ΕΠΟ θα δηλώσει αδυναμία και υπάρχει η πρόθεση είτε να μειωθούν στο μισό, εφόσον παραμείνουν εδώ όλοι οι συνεργάτες του, είτε να μειωθούν στο μισό, εφόσον παραμείνουν εδώ όλοι οι συνεργάτες του και η μείωση για τον ίδιο κι όποιον παραμείνει να είναι μικρότερη. Ο δεύτερος άξονας έχει να κάνει με κάτι κοινά παραδεκτό. Στο επίπεδο της εκπαίδευσης και της ανάπτυξης ο Κλάτενμπεργκ έχει να επιδείξει σχεδόν ανύπαρκτο έργο…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News