«Διαφορετικές οι απαιτήσεις του Χεζόνια στο οικονομικό - Τότε θα κριθεί!»

Παναθηναϊκός - Λαύριο 108-71 (Highlights - Video)

Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να δείξει την απαραίτητη υπομονή και να κάνει τους σωστούς χειρισμούς στο θέμα του Μάριο Χεζόνια, ενώ θα πρέπει και να… αποταμιεύσει ένα ικανό ποσό για τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από το ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6, οι «πράσινοι» θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τον Αύγουστο, για να μάθουν τι θα συμβεί στο θέμα Χεζόνια.

Κατά πολλούς, ο Κροάτης θα κρίνει τις δυνατότητες του ήδη ενισχυμένου ρόστερ του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 400.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα (δηλαδή σχεδόν… μια μεταγραφή για τα τωρινά δεδομένα), συν, τις απαιτήσεις του Χεζόνια στο οικονομικό που ενδέχεται να είναι αυξημένες, σε σύγκριση με πέρσι.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού γνωρίζει καλά πόσο ο κόσμος θα θελήσει να δει από κοντά τη νέα σεζόν τον Χεζόνια να αγωνίζεται με τα πράσινα και θα χρειαστεί να βάλει μερικά χρήματα από τώρα, στην… άκρη, για να κάνει το μεγάλο μπαμ!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News