Για δεύτερος "άσος" ο Ουόλτερς στον Παναθηναϊκό

Για δεύτερος "άσος" ο Ουόλτερς στον Παναθηναϊκό

Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός αναμένει απάντηση από τον Λορέντζο Μπράουν για τη θέση του βασικού πλέι μέικερ κοιτάζει στην αγορά και για τον αναπληρωματικό της θέσης.

Μετά την απόκτηση του Μάρκους Φόστερ και του Νεμάνια Νέντοβιτς οι συνεργάτες του συνεχίζουν την μελέτη και την αναζήτηση για την κάλυψη μίας ακόμα θέσης στην περιφέρεια.

Και συγκεκριμένα στην θέση του point guard. Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν προταθεί, μελετηθεί και προκριθεί είναι και ο Νέι Ουόλτερς.

Ο 29χρονος παίκτης δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα της Μακάμπι και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ουόλτερς είχε 7,5 πόντους και 2,7 ασίστ ανά ματς στην Euroleague σε 15 συμμετοχές, καθώς ένας τραυματισμός (εξάρθρωση ώμου) τον κράτησε στα «πιτς» για μερικούς μήνες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News