Δένει τον Πούγγουρα ο Παναθηναϊκός - Τα οικονομικά δεδομένα

Πούγγουρας: «Να σκοράρουμε πρώτοι με τον ΠΑΟΚ»

Ακόμη μια επαφή με την πλευρά του Αχιλλέα Πούγγουρα είχε ο Τσάβι Ρόκα. Πως κυλούν οι συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου.

Από τον Φεβρουάριο ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής ξεκίνησε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του 24χρονου στόπερ καταθέτοντας την αρχική πρόταση του Παναθηναϊκού, για νέο συμβόλαιο έως το 2023, με απολαβές κοντά στις 110.000 ευρώ, συν μπόνους.

Ακολούθησε μία τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πλευρών λίγες ημέρες μετά (πριν φύγει για τη Βαρκελώνη ο Ρόκα), στην οποία η πλευρά του Πούγγουρα μετέφερε τα δικά της «θέλω» (απολαβές κοντά στις 140.000-150.000 ευρώ) και συμφωνήθηκε να τα ξαναπούν.

Η καθοριστική επαφή έγινε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας σε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και τους ανθρώπους του Βορειοελλαδίτη στόπερ, κατά την οποία οι δύο πλευρές έφτασαν πλέον πολύ κοντά σε συμφωνία για… ανανέωση των «όρκων» τους έως το 2023.

Η όχι και τόσο μεγάλη διαφορά στο οικονομικό έχει «γεφυρωθεί» και απομένουν πλέον ορισμένες λεπτομέρειες, αναφορικά με τα μπόνους και τους επιπλέον όρους, που θα ξεκαθαρίσουν στην τελική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Μάιο, αφού ο Ρόκα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News