Δεν υπάρχει σωτηρία στον ΠΑΟ! Δείτε τι συνέβη με Αλαφούζο και Αναστασίου…

Δεν υπάρχει σωτηρία στον ΠΑΟ! Δείτε τι συνέβη με Αλαφούζο και Αναστασίου...

Ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή και τεχνικό διευθυντή, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος… συμβουλεύτηκε τον Γιάννη Αναστασίου για τον Κιβρακίδη.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Ξέσπασμα στ’ αποδυτήρια: “Που νομίζετε πως έχετε έρθει; Εδώ είναι Παναθηναϊκός”

Άστραψε και βρόντηξε ο Μπόλονι στα αποδυτήρια – Τι είπε στους παίκτες

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Αναλυτικά όσα διαβάσαμε στο sdna.gr: O Γιάννης Αλαφούζος πήρε την απόφαση να απομακρύνει τον Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο των «πράσινων» τον περασμένο Νοέμβριο με… βαριά καρδιά.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είχε και έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 43χρονο προπονητή και «μετράει» ιδιαίτερα την άποψή του. Οι δύο άνδρες διατηρούν εξαιρετική επαφή και υπάρχουν περιπτώσεις που ο Αλαφούζος ζητάει την γνώμη του Αναστασίου.

Δεν είναι «μυστικό», άλλωστε, ότι ο Αναστασίου ήταν αυτός που είχε ξεχωρίσει τον Μπουμάλ (πριν χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών) και επέμενε ότι θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλαφούζος μίλησε μαζί του και για τον Κιβρακίδη, για τον οποίο ο Αναστασίου στο παρελθόν είχε εκφραστεί με κολακευτικά λόγια. Βέβαια, πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει ο Αντρέα Στραματσόνι και οι επαφές του Αλαφούζου με τον Αναστασίου εντάσσονται στις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούν οι δύο άνδρες, οι οποίοι συζητούν για διάφορα θέμα που αφορούν το ποδόσφαιρο.


Eλέγξτε επίσης

Αλαφούζος: «Υπήρχε ακραία εύνοια υπέρ του Ολυμπιακού»

Τρόμος (!) και κατάντια επί Γιάννη Αλαφούζου!

Στην κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ΟΛΕΣ οι ομάδες της λίγκας θεωρούν ότι μπορούν να …