Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους με Μακ

Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους με Μακ

Με αγωνία περιμένουμε το πρώτο δείγμα γραφής του Σέλβιν Μακ. Αν το παιδί είχε κάνει σούπερ χρονιά στην Ιταλία δεν υπήρχε περίπτωση να πήγαινε στον Παναθηναϊκό με αυτό το συμβόλαιο που του προσφέρθηκε και μάλιστα δοκιμαστικά, μόλις για δύο μήνες.

Ο Αμερικανός προφανώς αποδέχθηκε την πρόκληση να δείξει τι αξίζει και αυτό φανερώνει κίνητρο, ότι πρέπει για την μαχητική ομάδα που χτίζεται στο Μαρούσι.

Αξίζουν μπράβο και στους ανθρώπους της ομάδας για τους οικονομικούς τους χειρισμούς σε μέρες που μετρούν και το ευρώ, όσο τεράστιο κι αν είναι το brand name του Παναθηναϊκού, όσο μαγαζί γωνία κι αν είναι η ομάδα, το χρώμα του χρήματος είναι εκείνο που παίζει τον πρώτο και τον μεγαλύτερο ρόλο. Αυτή τη στιγμή, γι’ αυτόν τον Παναθηναϊκό και με τα συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα, ο Μακ αποτελεί πολυτέλεια.

Σίγουρα η επιλογή του αποτελεί ρίσκο αλλά δεν πρόκειται για παίκτη από το κάτω ράφι, διαθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά, παραστάσεις κι έχει ηγετικά στοιχεία.

Από τη στιγμή που υπήρχε ο συγκεκριμένος παίκτης διαθέσιμος κι ήθελε να αγωνιστεί στην ομάδα (γιατί πραγματικά το ήθελε και μάλιστα πολύ) απλά… τον παίρνεις. Τη δεδομένη στιγμή ελπίζεις να αποδειχθεί value for money για τον Παναθηναϊκό που δεν έχει πολλά περιθώρια για λανθασμένες ή επιπόλαιες επιλογές. Οι ξένοι παίκτες πρέπει να «βγουν» στο 80% για λογαριασμό του Γιώργου Βόβορα, αφού στη συνέχεια θα είναι δύσκολο λόγω των οικονομικών συνθηκών να γίνουν προσθαφαιρέσεις και διορθωτικές κινήσεις.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News