ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ - Σε 1 μήνα έρχεται το Κύπελλο και στον «Εξάστερο» δεν έχει κουνηθεί... φύλλο!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ - Σε 1 μήνα έρχεται το Κύπελλο και στον «Εξάστερο» δεν έχει κουνηθεί... φύλλο!

Από τις «συντριβές» κόντρα σε Εφές – Ολυμπιακό – Μπάγερν μέχρι και σήμερα, η μοναδική κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού είναι η απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη και ενώ το Κύπελλο Ελλάδος απέχει λιγότερο από μήνα!

Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, παρότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει «πιάσει» και πάλι ζεστά το θέμα του μπάσκετ.

Η ανησυχία των φίλων της ομάδας είναι έντονη κι αυτό φαίνεται από αγώνα σε αγώνα στο ΟΑΚΑ ολοένα και περισσότερο.

Το τριήμερο 16-19 Φεβρουαρίου το Τριφύλλι θα κληθεί να δώσει τους «αγώνες της χρονιάς», προκειμένου εκείνο να μην τελειώσει… άτιτλο τη φετινή σεζόν , για πρώτη φορά μετά από 27 ολόκληρα χρόνια (σ.σ το πρωτάθλημα φαντάζει ως μια πιο δύσκολη υπόθεση).




Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, λοιπόν, οι «πράσινοι» χρειάζονται ένα extreme makeover και χρόνος δεν υπάρχει. Δηλαδή ο νέος προπονητής που θα πάρει τα «κλειδιά» από τον Ράντονιτς θα έχει την άνεση να διαχειριστεί τη δύσκολη κατάσταση, ενώ πλησιάζει επικίνδυνα ο πιο εφικτός στόχος της ομάδας τη φετινή χρονιά; Ακόμα και ο Άντριους να επέστρεφε στο ρόστερ, θα ήθελε κι αυτός μερικές εβδομάδες για να «ξαναζεσταθεί».

Πόσο μάλλον… ένας παίκτης από το NBA που πιθανών, να μην έχει ξαναπαίξει στην Ευρωλίγκα!

Όπως καταλαβαίνετε, το τμήμα μπάσκετ μπαίνει σε έναν μήνα – τίτλου δίχως ουσιαστική ενίσχυση και τα δεδομένα που παρουσιάστηκαν, μόνο «υπέρ» του δεν είναι. Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες για εκείνον και από… πουθενά δεν προκύπτει για την ώρα «φως»!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News