«Δεν υπάρχει απαγορευτικό για τους νέους στο ντέρμπι»

«Καρφί» Αγγελίνα για το γκολ που ακυρώθηκε - Τι δήλωσε

Με ανεβασμένη ψυχολογία πηγαίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Μάκης Αγγελίνας.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την πρώτη νίκη στα play off: «Πήρε ψυχολογία η ομάδα. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι πάντα πρόκληση για όλους τους ποδοσφαιριστές και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε αυτή τη δοκιμασία, κόντρα στον πρώτο της βαθμολογίας».

Για το αν αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τον Παναθηναϊκό: «Αν το λες επειδή έχεις απέναντί σου τον πρωταθλητή, ναι, είναι μια δοκιμασία. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι δοκιμασία. Είναι δοκιμασία να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και μετά να πάμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια να κερδίσουμε και αυτά».

Για το παιχνίδι του πρώτου γύρου και το κακό ημίχρονο του Παναθηναϊκού: «Σε ένα παιχνίδι μπορεί να έχεις μια κακή εμφάνιση. Δεν το βλέπουμε έτσι. Ήταν μια κακή εμφάνιση που δεν πρέπει να επαναληφθεί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε δύναμη να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως τον Ολυμπιακό».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι στο αμυντικό μας κομμάτι και να είμαστε πολύ καλοί επιθετικά, στην ανάπτυξη, με όσο λιγότερα λάθη γίνονται και να προσέξουμε γενικότερα την ομάδα του Ολυμπιακού. Να μην περιοριστούμε στις μονάδες, γιατί έχει καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας και να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό».

Για το αν είναι απαγορευτικό να παίξουν σε ένα τέτοιο ντέρμπι πιο νέοι ποδοσφαιριστές: «Δεν υπάρχει απαγορευτικό για εμάς. Υπάρχει αξιολόγηση. Μέχρι και την τελευταία προπόνηση κρίνεται ποιοι μπορούν να παίξουν. Αντιθέτως, έχουν χρησιμοποιηθεί πάρα πολλά παιδιά αυτά τα δύο χρόνια, κάποιοι παίκτες έχουν πάρει περισσότερες συμμετοχές από ό,τι θα έπαιρναν. Δεν έχουμε δείξει να έχουμε απαγορευτικό στο να παίξει κάποιος. Θα παίξουν αυτοί που θεωρεί ο προπονητής κατάλληλους να παίξουν».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News