Δεν «ξηλώνει» το ρόστερ ο Αλαφούζος - «Ισπανοί» και οι... διάδοχοι

Δεν «ξηλώνει» το ρόστερ ο Αλαφούζος - «Ισπανοί» και οι... διάδοχοι

Ο Ντάνι Πογιάτος συνεχίζει στον πράσινο πάγκο με τον Γιάνη Αλαφούζο να πιστεύει ότι δικαιούται χρόνο για να παράξει έργο.

Όμως αυτός δεν είναι ο μόvoς λόγος που ο Πογιάτος δεν έφυγε. Ο λόγος που δεν έφυγε έχει να κάνει σύμφωνα με τη Livesport και με τη νοοτροπία του Αλαφούζου.

Ωστόσο, όπως σημειώνει η εφημερίδα, το πρόβλημα είναι πιο σύνθετο για τον Αλαφούζο και δεν είναι εύκολο να το λύσει. Εάν απολύσει τον Πογιάτος ουσιαστικά θα τελειώσει και τον Τσάβι Ρόκα.

Ο Αλαφούζος δεν έχει διάδοχη κατάσταση αυτή τη στιγμή δεν την έχει προετοιμάσει και δεν την έχει καν σκεφτεί. Γι ‘ αυτό χρειάζεται χρόνο προκειμένου να εξετάσει τις επιλογές του σε όλα τα επίπεδα.

Πάντως φαίνεται ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει καταλήξει στο εξής σε περίπτωση που παραταθεί το αδιέξοδο με τους Ρόκα και Πογιάτος θα επιμείνει ισπανικά. Δηλαδή θα ψάξει για συνεργάτες οι οποίοι θα βασιστούν στον σχεδιασμό που άρχισε ο Ρόκα.

Και αυτό διότι σχεδόν διπλασίασε το μπάτζετ το προηγούμενο καλοκαίρι και στο ρόστερ εντάχθηκαν παίκτες με υψηλές αποδοχές με διετή και τριετή συμβόλαια.

Μία νέα ολοκληρωτική αναδόμηση θα τίναζε στον αέρα το όλο εγχείρημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News