«Δεν ξέρω πολλούς θέλουν να παίξουν κόντρα στον Παναθηναϊκό»

«Δεν ξέρω πολλούς θέλουν να παίξουν κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο -ενισχυμένος πλέον- Παναθηναϊκός δεν είναι και… τόσο επιθυμητός αντίπαλος για οποιονδήποτε, όπως είπε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. «Κανείς δεν μας απαγορεύσει να ονειρευόμαστε» τόνισε και αποθέωσε Φενέρ.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε αισιόδοξος ενόψει της μάχης με τη Φενερμπαχτσέ την Πέμπτη (25/2, 21:15) στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός είναι ενισχυμένος

[ads2]

Για το παιχνίδι και που θα κριθεί: «Οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι, ανεξάρτητα από το ποιοι παίκτες των δύο ομάδων θα είναι στο παρκέ. Δεν ξέρουμε ακριβώς ποιες θα είναι οι απουσίες της Φενερμπαχτσέ, όμως οι λεπτομέρειες θα αποφασίσουν. Ένα μεγάλο ριμπάουντ, μια βοήθεια, η δυνατή άμυνα… Τα μικρά πράγματα. Στην Πόλη χάσαμε σε ένα παιχνίδι που δύο φορές το γυρίσαμε, είχαμε κάκιστη αρχή, αν θυμάμαι καλά 14-0, 17-3, όμως επιστρέψαμε και παίξαμε καλά για 30 λεπτά. Αυτό μας δίνει σιγουριά ότι μπορούμε να επαναλάβουμε αυτά τα 30 λεπτά. Αυτό χρειάζεται για να νικήσουμε την Φενερμπαχτσέ».

Για τα προτερήματα της Φενέρ που δυσκολεύουν κάθε αντίπαλο: «Οι παίκτες που έχει φέτος είναι απίστευτοι, με εμπειρία από το ΝΒΑ και την Euroleague. Αυτό είναι κάτι που ο κόουτς Ομπράντοβιτς γνωρίζει πως να το ενώσει. Έχουν αθλητικά γκαρντ και τα πόδια, που την κατατάσσουν αν όχι πρώτη, ανάμεσα στις τρεις πρώτες στον τομέα αθλητικότητα στην Ευρώπη».

Για το αν η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι η νίκη θα δώσει την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να κυνηγήσει το πλεονέκτημα έδρας: «Κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να ονειρευόμαστε με αυτόν τον τρόπο και να παίζουμε έτσι. Έχουμε ευκαιρία στα επτά παιχνίδια που απομένουν, τα οποία όλα είναι κρίσιμα, με πρώτο αυτό με τη Φενέρ. Όλα είναι κρίσιμα. Εχουμε την ευκαιρία μας, εξαρτάται από εμάς. Είμαστε μια διαφορετική ομάδα, με προσθήκες παικτών που διαθέτουν ενέργεια και κάποιους που επιστρέφουν από μικρούς τραυματισμούς που είναι κι αυτοί σημαντικοί. Δεν ξέρω αν πολλές ομάδες θα ήθελαν να παίξουν κόντρα στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News