Δεν ξέρει αν θα μείνει στον Εξάστερο!

Δεν ξέρει αν θα μείνει στον Εξάστερο!

Ο Γιώργος Βόβορας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί του Κόροιβου Αμαλιάδας στάθηκε στην εξαιρετική αντίδραση των παικτών του.

Παράλληλα τόνισε πως δε γνωρίζει ακόμη ποιο θα είναι το μέλλον του…

[ads2]

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι πως προσεγγίσαμε το παιχνίδι συγκεντρωμένοι και με ενέργεια. Είναι δύσκολο μέσα σε δύο ημέρες με τέτοιο δύσκολο ταξίδι και παιχνίδι να βγάλεις ενέγεια. Θέλαμε να κάνουμε ροτέισον λόγω των δύο αγώνων της Ευρωλίγκας που ακολουθούν. Θέλαμε να είμαστε φρέσκοι και έτοιμοι για τα κρίσιμα παιχνίδια. Αποφασίσαμε να προστατέψουμε τον Γκιστ. Θα έμπαινε αν χρειαζόταν καθώς προερχόταν από τραυματισμό. Αποφασίσαμε να τρέξουμε στο ανοικτό γήπεδο. Κάναμε τριάντα ασίστ και 21 λάθη. Η ομάδα είχε καλή εικόνα κι αξίζουν συγχαρητήρια».

Για το πως προπονείς μία ομάδα όταν ξέρεις ότι θα φύγεις: «Μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε σε μία δύσκολη βδομάδα για τον Παναθηναϊκό. Εμείς προσπαθήσαμε να ετοιμάσουμε την ομάδα για να παρουσιαστεί όσο καλύτερη γινόταν. Αν θα μείνουμε στην ομάδα δεν το ξέρουμε. Θα το συζητήσουμε με τη διοίκηση και θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να κρατηθεί η ομάδα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά: «Τα παιδιά είναι εξαιρετικοί παίκτες κι έχουν ισχυρή προσωπικότητα. Όταν «τρως» χαστούκι σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα υπήρχε αντίδραση. Η ομάδα αντέδρασε. Όλοι κατάλαβαν ότι πρέπει να δείξουμε διαφορετική εικόνα. Νομίζω ότι θα πρέπει να κρατήσουμε την αντίδραση των παικτών»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News