Δεν τον κράτησε τυχαία στο ρόστερ ο Πρίφτης

Παναθηναϊκός: Η διαφορά-λεπτομέρεια Πρίφτη με Κάτας και Βόβορα

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Για την ανανέωση του Λεωνίδα Κασελάκη μιλάμε που είδε να επιβραβεύεται η παλικαριά και η ακόρεστη δίψα του για δουλειά, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με τους νταμπλούχους.

Αυτός ο αθλητής πορεύθηκε και πέτυχε ό,τι μοστράρει έως τώρα, χάρη στον μόχθο, στον ιδρώτα και στο… αίμα του, against all odds, που λένε και οι Αμερικάνοι, αφού δεν είναι παίκτης που τον βλέπεις κι από το ταλέντο του …λιποθυμάς.

Η ζωή του Κασελάκη άλλαξε στις αρχές Ιανουαρίου του 2009, όταν συνάντησε για πρώτη φορά στη ζωή του τον Μιχάλη Καλαβρό, ασίσταντ κόουτς του Στέργιου Κουφού στον Ηλυσιακό που εκείνη την ημέρα ανέλαβε τις έξτρα προπονήσεις των μικρών: Γιώργο Μπόγρη, Γιάννη Αθηναίου, Στέλιο Ιωάννου, Γιάννη Αθανασούλα και τον Λεωνίδα.

Ο Καλαβρός χρόνια μετά είχε να λέει για την εργατικότητα του αθλητή που τον έκανε να περάσει το κατώφλι του πιο δοξασμένου ελληνικού οργανισμού, καταφέρνοντας να κερδίσει την εκτίμηση του πάντα δύσκολου κι απαιτητικού του κοινού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News