Δεν το λες και "έκπληξη Δώνη"

Δεν το λες και "έκπληξη Δώνη"

Βάσει προγραμματισμού και όχι αποπροσανατολισμού από το υπάρχον πλάνο ο Γιώργος Δώνης θα… «ανεβάσει» πιτσιρικάδες από το τμήμα υποδομής της U19 στην ομάδα ανδρών.

Οποιαδήποτε κι αν ήταν η θέση του Παναθηναϊκού στη βαθμολογία της Superleague, οποιαδήποτε κι αν ήταν η απόδοση των ξένων ποδοσφαιριστών στο «Τριφύλλι… ο πράσινος κόουτς θα έδινε θέσεις στο ρόστερ της επόμενης σεζόν στα παιδιά των ακαδημιών.

Ο Παναθηναϊκός λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο με συγκεκριμένο πλάνο προκειμένου να σβήσει τα χρέη μέσω της υπογραφής μνημονίου.

Το… κράμα φτηνών ξένων ποδοσφαιριστών και ελληνικών ταλέντων από τις ακαδημίες θα κληθεί και του χρόνου να κρατήσει όρθιο το «Τριφύλλι» και να το οδηγήσει εντός της πεντάδας του πρωταθλήματος.Όλα είναι προμελετημένα από τους Δώνη – Νταμπίζα.

Οι Αθανασακόπουλος, Σέχου, Αποστολάκης, Βαγιαννίδης, Σερπέζης, Σκεντεράι είναι μερικά από τα πρότζεκτ της ομάδας που θα παρουσιαστούν στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού την επόμενη διετία. Κι από αυτό, μόνο κέρδη θα μπορέσει να αποκομίσει το «Τριφύλλι».

Τα φτηνά συμβόλαια των νεαρών ποδοσφαιριστών που… τώρα γίνονται «επαγγελματίες», εξασφαλίζουν ηρεμία στο μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο για να διευθετήσει τα οικονομικά ζητήματα του συλλόγου.

Αν και δεν αρμόζει στο μέγεθος του συλλόγου αυτή η πολιτική της λιτότητας, ενδέχεται να προκύψουν μελλοντικά νέοι «Μπουζούκηδες» και «Εμμανουηλίδηδες», ή «Χατζηγιοβάνηδες» που θα φέρουν τους πράσινους στο επίκεντρο της προσοχής μεγάλων συλλόγων.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν έχει βγει εκτός… δρόμου ως προς την εφαρμογή του πλάνου του, ακόμη κι αν δεν έφθασε στην επίτευξη των φετινών του στόχων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News