«Δεν θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα ο Ζοτς»

Ομπράντοβιτς: Το σχόλιο για την τιμωρία του Παναθηναϊκού

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι πιθανό να κάτσει στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε το καλοκαίρι και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σ’ εκείνον της Μπαρτσελόνα, ένα χρόνο αργότερα.

Η τουρκική εφημερίδα Sabah υποστηρίζει ότι το καλοκαίρι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα φύγει από την Κωνσταντινούπολη και δεν θα συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε. Ο αντικαταστάτης του θα έρθει από το Κάουνας: ο Γιασικεβίτσιους θα αφήσει τη Ζαλγκίρις και θα μετακομίσει στην Τουρκία.

Όσο για τον Ζοτς; Δεν πρόκειται να μείνει άνεργος σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Ο Σέρβος φτιάχνει τις βαλίτσες του για τη Βαρκελώνη, όπου θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Αλλά με μία ιδιαιτερότητα… Ο Ομπράντοβιτς δεν θα δουλέψει άμεσα, αλλά θα ξεκουραστεί για έναν χρόνο, όπως είχε πράξει όταν δεν ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό. Συνεπώς, θα φορέσει τα χρώματα των «μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι του 2021…

Την ίδια ώρα οι Σλοβένοι, αναφέροντας τις ίδιες πληροφορίες για Ζοτς και Μπαρτσελόνα, συμπληρώνουν πως ο Σέρβος προπονητής ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό, αλλά εκείνος δεν έχει στα πλάνα του να επιστρέψει στην Αθήνα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News