Δεν θα υπάρξει γυρισμός σε περίπτωση αποκλεισμού...

Δεν θέλω να σκέφτομαι τί θα γίνει αν αποκλειστούμε από τους Σουηδούς!

Μη σας πω ότι θα είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα καθώς έχει προηγηθεί η καταστροφική «σεζόν Γκαμπάλα».

[ads2]

Εκείνο το βράδυ έχει στοιχειώσει κάθε κίνηση των ανθρώπων και των ποδοσφαιριστών του κλαμπ, έχει ξενερώσει απίστευτα τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Η… κατάρα θα φύγει μόνο με πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα (και ταυτόχρονη βελτίωση της βαθμολογικής του θέσης στην Ευρώπη) και θα παραμείνει τα επόμενα χρόνια ως μία «ανάμνηση ντροπής». Όμως εδώ μιλάμε για την ουσία, για το «σήμερα».

Ο Παναθηναϊκός του Στραματσόνι έχει από τότε αλλάξει σχεδόν εξ ολοκλήρου. Ο Στιλ, ο Ζέκα, ο Μπέργκ, άντε και ο Κουτρουμπής είναι εκείνοι που οφείλουν να πάρουν ρεβάνς ΚΑΙ για τον εαυτό τους. Ολοι οι άλλοι όμως αποτελούν σημαντική επένδυση του σημερινού Παναθηναϊκού.

Ο οποίος ΘΕΛΕΙ επιτακτικά την πρόκριση, και τώρα και στον επόμενο γύρο, για να πετάξει τον όποιο μανδύα της εσωστρέφειας και να ξεκινήσει τη σεζόν με ηρεμία. Διαφορετικά; Του Κουτρούλη ο γάμος. Αποκλεισμός από την ΑΙΚ θα είναι «δυο φορές Γκαμπάλα».

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα δει να «εξαφανίζονται» αλλά 6 εκατ. ευρώ από έναν προϋπολογισμό που γίνεται διαρκώς υπερβατικός δίχως αντίκρισμα. Ο κόσμος θα… ανέβει στα κάγκελα και πιθανότατα θα «επιφυλάξουν» στους παίκτες ανάλογη «αποθέωση ηρώων» όπως εκείνοι που βίωσαν πέρυσι τη βραδιά που το Αζερμπαϊτζάν… έγινε ο εφιάλτης της Λεωφόρου.

Οσο για τον Στραματσόνι; Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να στηρίζει μέχρι «θανάτου» τους προπονητές του, αλλά αν αποκλειστεί από την ΑΙΚ προβλέπω να υπάρξει «λαϊκή απαίτηση» των οπαδών ώστε το αεροπλάνο που θα επιστρέφει από την Σουηδία να κάνει… στάση και να αφήσει μόνιμα τον Ιταλό στην πατρίδα του!

Αν όμως προκριθεί ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να… υποδεχθεί με την ησυχία του τον Σίλντελφελντ και να απολαύσει τη συνέχεια του στο Γιουρόπα Λιγκ στοχεύοντας πλέον στην «καρδιά» των ομίλων. Και η ομάδα θα κερδίσει τον χρόνο που της χρειάζεται για να αποκτήσει «χημεία».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News