«Δεν θα έπαιρνε Λιβάγια λόγω χαρακτήρα ο Γιοβάνοβιτς»

«Δεν θα έπαιρνε Λιβάγια λόγω χαρακτήρα ο Γιοβάνοβιτς»

Ακούστηκε το όνομα του Μάρκο Λιβάγια για τον Παναθηναϊκό, παράλληλα με το ντιλ του Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ, ωστόσο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έκανε μια τέτοια κίνηση για συγκεκριμένο λόγο.

Αναλυτικά, όσα γράφει το sportdog.gr:

«Μπορεί πέρυσι να τελείωσε τη χρονιά με 32 γκολ και 7 ασίστ (!), νούμερα… μυθικά, ωστόσο το παρελθόν του και ο χαρακτήρας που έβγαζε όσο έπαιζε στην ΑΕΚ, σίγουρα έχουν σημειωθεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος πολύ δύσκολα θα άναβε το πράσινο φως για τον συγκεκριμένο ώστε να τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός.

Κάτι που είχε γίνει εξάλλου και με την περίπτωση του Σλιμανί, ο οποίος μπορεί να είναι τοπ κλάσης φορ, ωστόσο υστερεί σε άλλους τομείς, τους οποίους θεωρεί άκρως σημαντικούς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Και μη ξεχνάμε πως το θέμα των αποδυτηρίων το διαχειρίστηκε τέλεια την περσινή χρονιά, παρά τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News