ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΟΛΕΪ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ PLUS EDITORIAL ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΠΟΝΟΥΣ

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός - 1-1 με ΟΦΗ

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός - 1-1 με ΟΦΗ

Η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού «κόλλησε» στο 1-1 με τον ΟΦΗ και έχασε δύο σημαντικούς βαθμούς ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε η Κ19 του Παναθηναϊκού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την αντίστοιχη του ΟΦΗ. Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού αν και προηγήθηκαν στο σκορ νωρίς, ισοφαρίστηκαν λίγο πριν την ανάπαυλα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να φύγουν από το Ηράκλειο με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τρόπο ιδανικό για την ομάδα του Κώστα Φρατζέσκου, καθώς μόλις στο 5’ ο Μπιλάλ άνοιξε το σκορ. Και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές για να σκοράρουν πριν φτάσουμε στο 42’ όταν ο Σιδεράς έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και διαμόρφωσε το 1-1.

Στην επανάληψη το ματς ήταν και πάλι μοιρασμένο με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αλλά και της κρητικής ομάδας να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα. Η εικόνα της αναμέτρησης έδειχνε ότι όποια ομάδα έβρισκε τρόπο να πάρει το προβάδισμα, πιθανότατα θα έπαιρνε και τη νίκη, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Το 1-1 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και έφερε την Κ19 του Παναθηναϊκού στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 πόντους μετά από πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Οικονομάκης, Τουρκοχωρίτης, Λαζαρίδης (60’ Κούτσιας), Ρόμπι (80’ Βόσσος), Σιδεράς, Ηλιάδης (60’ Κωστόπουλος), Φρόκου, Καρβούνης (80’ Δημοσθενιάδης), Κρυπαράκος (60’ Τόρρα), Μπιλάλ, Τζαβίδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News