Δεν τα κατάφερε...

Δεν τα κατάφερε...

Ο Παναθηναϊκός, πλήρωσε τα λάθη του και ένα πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο γνωρίζοντας έτσι την εντός έδρας ήττα από τη Βουλιαγμένη με σκορ 6-3, στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης.

[ads]

Σε μία αναμέτρηση, όπου έγινε χωρίς φιλάθλους στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, μετά την τιμωρία για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το «τριφύλλι» έψαχνε τη νίκη, αλλά οι απουσίες των Κόνγουεϊ και Τοράκη φάνηκαν να είναι καθοριστικές.

Οι πράσινοι αν και ξεκίνησαν δυνατά και στα δύο πρώτα οκτάλεπτα είχαν το προβάδισμα, η Βουλιαγμένη ήταν αυτή που πήρε στη συνέχεια τον έλεγχο και με ένα σερί 4-0 έφτασε στη νίκη.
Ο Παναθηναϊκός σκόραρε μόνο στο πρώτο ημίχρονο και από εκεί και πέρα παρέδωσε τα όπλα και γνώρισα την ήττα με 3-6, από την δεύτερη της βαμθολογίας.
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 0-1, 0-3.
Παναθηναϊκός (Τεό Λοράντος): Καπετανάκης 1, Γαβαλάς 1, Δερμιτζάκης 1.
Βουλιαγμένη (Κώστας Λούδης): Βουλγαράκης 2, Χρυσοσπάθης 1, Παπαδόγκωνας 1, Γούβης 1, Κοπελιάδης 1.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News