«Δεν σκοράρει ο Ιμπάρμπο, αλλά...

Στράμα-Ζιλμπέρτο συμφώνησαν: Αυτή θα είναι πρώτη μεταγραφή

Κολομβιανός ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Win Sports, Εντίν Ντίας Πάλμα εκτιμά πως ο Βίκτορ Ιμπάρμπο μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό, ωστόσο επισημαίνει την ανεπάρκεια του στο σκοράρισμα. 

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο αποτελεί τον Νο1 στόχο του Παναθηναϊκού αναφορικά με την επιθετική του ενίσχυση.

[ads2]

Οι διαπραγματεύσεις του «τριφυλλιού» για τον Κολομβιανό διεθνή βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο με το «τριφύλλι» να έχει ήδη συμφωνήσει με τον 26χρονο άσο.

Η οριστική έγκριση της Κάλιαρι μέσα στις επόμενες μέρες θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για τον ερχομό του πρώην άσου της Ρόμα για τους «πράσινους».

Ο Κολομβιανός δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού, Win Sports, Εντίν Ντίας Πάλμα κατέθεσε την άποψη του για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα τον χαρακτήριζα πολυεργαλείο αφού μπορεί να παίξει σε πολλές διαφορετικές θέσεις στην επίθεση, αλλά και ως playmaker που είναι η φυσική του θέση.

Είναι ένα ψηλό, μυώδες παιδί που γνωρίζει πως να κερδίσει τις μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς. Έχει εκτόπισμα, ξέρει ποδόσφαιρο και κάνει πολλές δουλειές στον αγωνιστικό χώρο.

Τον χαρακτηρίζουμε στην Κολομβία ως το «λάθος Νο9». Δεν είναι ο κλασικός σκόρερ, δεν πετυχαίνει πολλά γκολ κάτι που φαίνεται και από τα στατιστικά του, όμως ανοίγει διαδρόμους, δημιουργεί ρήγματα στην αντίπαλη περιοχή και είναι έξυπνος».

Ο Κολομβιανός δημοσιογράφος θεωρεί πως αν ο Ιμπάρμπο υπογράψει στον Παναθηναϊκό θα βγουν ωφελημένες και οι δύο πλευρές.

«Νομίζω πως με την ποιότητα που διαθέτει θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό και θα φανεί άμεσα αυτό. Το τελευταίο διάστημα δεν μπόρεσε να δείξει την πραγματική του αξία, αλλά θεωρώ πως θα βγει κερδισμένος και θα πάρει ευκαιρίες στην ελληνική ομάδα. Όπως προανέφερε διαθέτει μεγάλες δυνατότητες, αλλά χρειάζεται το κατάλληλο περιβάλλον για τις δείξει».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News