Δεν ρόλαρε ποτέ φέτος

Πώς μας ξενερώσατε έτσι...

Ο Παναθηναϊκός βιώνει άθλια σεζόν, δεν θυμόμαστε σε κανένα σημείο της τον σύλλογο να έχει ρολάρει.

Η ομαδική του άμυνα είναι πραγματικά κακή. Ελάχιστα δουλεμένη, χωρίς στόχο και κατεύθυνση.

Παρότι η ομάδα έχει κατάλληλες μονάδες για να παίξει αυτό που θέλει στα μετόπισθεν (Σαντ Ρος, Παπαπέτρου, Παπαγιάννη, Κασελάκη) είναι τέτοια η απουσία χημείας μεταξύ των μελών της που ακόμα κι οι ταλαντούχοι αθλητές γίνονται μέρος του προβλήματος.

Στο ΟΑΚΑ η άμυνα του Μπαρτζώκα στον 2ο τελικό αποσυντόνισε τον οικοδεσπότη και στο β΄ ημίχρονο τον έκανε να παίζει ατομικά.

Οι συνεργασίες των πρασίνων ήταν ελάχιστες και το ατομικό επιθετικό παιχνίδι του πρωταθλητή ευανάγνωστο για μια άμυνα όπως αυτή των ερυθρολεύκων.

Ο αιώνιος είναι «φυσική» ομάδα που όταν βρέθηκε στο -14 επιστράτευσε πιο …ωμό παιχνίδι και «πόνεσε» το τριφύλλι, βάζοντας τους παίκτες του να κάνουν σουτ από άσχημες θέσεις, κόβοντάς τους την παραμικρή σκέψη για εύκολο καλάθι.

Μετά τα τρίποντα του Ντόρσεϊ οι πρωταθλητές έδειχναν να μην το πιστεύουν και αυτό ήταν credit για την άμυνα των Πειραιωτών η οποία τους χάλασε το μυαλό.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News