«Δεν πάω εκεί, θέλω Παναθηναϊκό»! - Πώς ο Μαντσίνι «ναυάγησε» το deal Άρη-Ολυμπιακού

Ανατροπή! Με Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό έχει «κλειδώσει» πλέον σε απόλυτο βαθμό, καθώς το πρωί της Τετάρτης (25/1) ο Άρης έστειλε τα τελευταία έγγραφα που χρειάζονταν και μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί η απόκτησή του απ’ τους «πράσινους» έως το καλοκαίρι του 2026.

Έπειτα από μία σκληρή διαπραγμάτευση που είχε πολλά επιμέρους ζητήματα για να επιλυθούν, οι άνθρωποι των δύο ομάδων έδωσαν τα χέρια πάνω σε όλες τις λεπτομέρειες.

Ο Αργεντινός εξτρέμ, είχε μία πρώτη γνωριμία και συζήτηση με τον Ιβαν Γιοβάνοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργεντινός εξτρέμ «ναυάγησε» το deal Άρη-Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το sdna.gr, «ο Μαντσίνι δεν ήθελε να ακούει για Ολυμπιακό, παρά μόνο γοα το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού με έναν προπονητή που ξέρει τι θέλει, λειτούργησε καταλυτικά ως προς την απόφαση του ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται ότι Άρης και Ολυμπιακός τα είχαν βρει σε όλα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός είχε την ενημέρωση από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή ότι δεν δέχεται να πάει στον Ολυμπιακό και περίμενε καρτερικά τη στιγμή του. Κάτω από την ομολογουμένως δικαιολογημένη πίεση από τον κόσμο του να τρέξει για μια μεταγραφή εξτρέμ που μπορεί να μπει και να προσφέρει άμεσα το κάτι παραπάνω, ανέμενε για να φτάσει στο καίριο χτύπημα.

Ο Μαντσίνι ήταν το Νο1 στη λίστα του Γιοβάνοβιτς ενώ ακόμα παιζόταν το Μουντιάλ. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός ήταν «εκτός παιχνιδιού» για λόγους που δεν ήταν οικονομικοί κι είναι εύκολο να γίνουν κατανοητοί. Ωστόσο το πλήρωμα του χρόνου και η άτεγκτη στάση του Μαντσίνι που δεν δεχόταν ούτε το καλύτερο συμβόλαιο που του προσέφερε ο Ολυμπιακός, έφεραν την κατάσταση στα μέτρα του τριφυλλιού.

Για περισσότερο από μια εβδομάδα πίεζε ασφυκτικά τον Καρυπίδη να δεχθεί την πρόταση που εξ αρχής ξεπερνούσε τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Όταν πια στον Άρη συνειδητοποίησαν πως ο παίκτης κινδυνεύει να τους μείνει στα χέρια, λειτούργησαν επαγγελματικά, αύξησαν τις απαιτήσεις τους και από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός ανταποκρίθηκε, κι ο Μαντσίνι είχε κάνει την επιλογή του βασισμένος σε καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια, τότε όλα πήραν τον δρόμο τους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News