Δεν πάει Εuro ο Πράνιτς

Δεν πάει Εuro ο Πράνιτς

Ο Ντάνιελ Πράνιτς δεν συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας για το EURO 2016 εξαιτίας και του τραυματισμού και της αγωνιστικής απραξίας του το τελευταίο διάστημα.

Εκτός του EURO 2016 έμεινε τελικά ο Ντάνιελ Πράνιτς καθώς ο άσος του Παναθηναϊκού δεν συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή του Άντε Κάσιτς.

[ads2]

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε γνωστούς τους 27 ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα επιλεγεί η τελική 23αδα και σε αυτούς δεν συμπεριλήφθηκε ο άσος του τριφυλλιού.

Ο Πράνιτς ο οποίος το τελευταίο διάστημα και μετά την αλλαγή προπονητή δεν υπολογιζόταν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό πλήρωσε και τον τραυματισμό του ο οποίος τον έχει αφήσει εκτός τον τελευταίο ένα μήνα και δεν τον άφησε να δείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στο EURO.

Αντίθετα ένας πρώην πράσινος, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, βρίσκεται στις επιλογές του Κάσιτς και θα πάρει μέρος στην προετοιμασία ευελπιστώντας να είναι και στην τελική 23άδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News