«Δεν μπορεί να σηκώσει το συμβόλαιο του Καλάθη ο Παναθηναϊκός»

Παναθηναϊκό - Ζαλγκίρις 85-86: Ξέρανε τη Ζαλγκίρις με την αρχηγάρα του!

Ρεαλιστικά δύσκολη είναι η παραμονή του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό με τα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώνονται λόγω κορoνοϊού.

«Το μόνο δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να σηκώσει συμβόλαια αυτού του τύπου τη νέα σεζόν. Αν βγει στην αγορά και ψάξει συμβόλαιο στα 2 και πλέον εκατομμύρια, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να τον υποχρεώσει να μείνει με μείωση», τόνισε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Πάντως πρόσθεσε πως δεν βλέπει πολύ πιθανό να πάει στον Ολυμπιακό. «Δεν νομίζω ότι θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό ο Καλάθης. Και ο Νικ δεν πιστεύω πως θα έκανε αυτή τη μετακίνηση, αλλά κι ο Ολυμπιακός δεν θεωρώ πως θα ήταν ρεαλιστικό να προσφέρει σε έναν παίκτη τώρα πάνω από 2 εκατ. δολάρια», είπε.

Όσο για την πιθανότητα επανεκκίνησης πρωταθλήματος ή Ευρωλίγκας; «Ο Παναθηναϊκός θεωρεί μη ρεαλιστικό να αρχίσουν τα πρωταθλήματα ξανά. Αν η Ευρωλίγκα αποφασίσει να συνεχιστεί η σεζόν, βέβαια, δεν έχει άλλη επιλογή», ανέφερε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News