Δεν μπορεί να κρυφτεί όσο κι αν το επιθυμεί!

Δεν μπορεί να κρυφτεί όσο κι αν το επιθυμεί!

Όλες αυτές τις μέρες της κρίσης ο Τσάβι Ρόκα δεν έχει την παραμικρή επαφή με τους ποδοσφαιριστές.

Ο άνθρωπος έχει να διαχειριστεί και την απώλεια προσφιλούς του προσώπου που έφυγε από τη ζωή, έχει και το άθλιο ξεκίνημα της ομάδας, όλα μαζί του ήρθαν κι άντε να τα διαχειριστεί.

Το γεγονός όμως ότι δεν φαίνεται πουθενά, δεν είναι επικριτικός προς τους παίκτες όπως πέρσι π.χ ο Νίκος Νταμπίζας μετά το 0-4 στο Χαριλάου, δεν σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές δεν συζητάνε μεταξύ τους, ακόμα κι οι συμπατριώτες του. Κουβεντιάζεται στα ενδότερα του Παναθηναϊκού ότι σε περίπτωση που λείψει ο Κουρμπέλης θα το ρίξουν όλοι στις προσευχές.

Μιλάνε όλοι για την ποιότητα της προετοιμασίας, για τις προπονήσεις που δεν ήταν σε υψηλή ένταση, για τα χρήματα που πήραν οι καινούργιοι.

Ο Ρόκα μοίρασε περισσότερα λεφτά και δεν είχε κανένα θέμα να “θάψει” τον Θεοχάρη και τον Καμπετσή (προς χάρη του Ιωαννίδη), να ξαποστείλει τον Περέα και τον Κολοβέτσιο (για 4ος στόπερ μια χαρά θα ήταν) που είχε συμβόλαιο για να δώσει περισσότερα φράγκα στον Βέλεθ, να κουβαλήσει στο Κορωπί κάποιον Σαβιέρ για να τρώει τη θέση των Εμμανουηλίδη, Χατζηγιοβάνη.

Οι υπόλοιποι είναι εγνωσμένης αξίας αλλά με προβληματική φυσική κατάσταση. Μόνο βλέποντας τους καταλαβαίνεις πως σε αυτήν την ομάδα διαχρονικά υπάρχει σοβαρό θέμα στον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News