Δεν μετανιώνει ο Κολοβέτσιος

"Ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολες μέρες, αλλά..."

Δεν μετανιώνει για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Κολοβέτσιος σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου στην κάμερα της NOVA. 

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για το διπλό στην Λάρισα

«Παίξαμε με συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και πάθος. Για μένα το πάθος είναι το σημαντικότερο σε τέτοια εκτός έδρας παιχνίδια. Ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή και ήρθε το διπλό.»

Για την θέση του αμυντικού χαφ

«Όπου με χρειάζεται ο προπονητής, εγώ θα προσπαθήσω να προσφέρω. Είναι μια θέση που και το λάθος μπορεί να διορθωθεί από τους αμυντικούς. Βέβαια, είναι μια θέση που πρέπει να δημιουργήσεις και να κόψεις, ενώ χρειάζεσαι και πολλά τρεξίματα.»

Για το ματς κόντρα στην Λαμία

«Θεωρώ πως έχουμε μάθει το μάθημά μας. Περιμένω την Λαμία να κλειστεί πίσω. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε το momentum. Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα βάλουμε το γκολ. Δεν πρέπει να το δούμε σαν εκδίκηση. Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Λαμία και το ξέρει ολόκληρος ο κόσμος.»

Για τα ερχόμενα ντέρμπι

«Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε την συνέχεια. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πάση θυσία πρέπει να κερδίσουμε την Λαμία. Τα ντέρμπι μπορούν να περιμένουν.»

Για το κυνήγι της πεντάδας

«Η φανέλα μας είναι βαριά. Είμαστε Παναθηναϊκός. Με την δική μας καλή παρουσία και σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα μπορούμε να μπούμε στην πεντάδα.»

Για την απόφασή του να έρθει στον Παναθηναϊκό

«Δεν μετανιώνω που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ και θα βγω δυνατότερος μέσα από αυτό. Είναι μια δύσκολη στιγμή της καριέρας μου, αλλά νομίζω ότι όλοι θα τα καταφέρουμε.»

Για τους νέους ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής

«Όταν βάζεις πολλά ελληνόπουλα μικρής ηλικίας στην ομάδα ανδρών, θα έχεις οφέλη. Είμαστε συνειδητοποιημένοι. Βοήθησε λιγάκι η ενίσχυση, αλλά σίγουρα όλα θα ήταν ιδανικά, εάν υπήρχαν και μερικοί ξένοι παίχτες με εμπειρία.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News