Δεν μ’ αρέσει η σάτιρά σας: Μετά τον Ζαραλίκο η Σάσα Σταμάτη κόβει και το Ράδιο Αρβύλα

Δεν μ’ αρέσει η σάτιρά σας: Μετά τον Ζαραλίκο η Σάσα Σταμάτη κόβει και το Ράδιο Αρβύλα

Η απαράδεκτη συμπεριφορά της δημοσιογράφου του ALPHA και τηλεπερσόνας Σάσας Σταμάτη είχε απασχολήσει την επικαιρότητα την προηγούμενη εβδομάδα, με τα social media να είναι αυτά που πρώτα καταδίκασαν τη διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο θέατρο Τζένη Καρέζη.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» δε θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη μία τέτοια επίθεση στη σάτιρα που και οι ίδιοι υπηρετούν. Έτσι μέσα από ένα απολαυστικό βιντεάκι λίγων δευτερολέπτων σατίρισαν και οι ίδιοι τη Σάσα Σταμάτη και όσα έπραξε εκείνο το βράδυ στη stand up παράσταση.

Στο σατιρικό βίντεο η τηλεπερσόνα φαίνεται να διακόπτει διάφορες εκπομπές, επεμβαίνοντας κατά τη διάρκεια της προβολής τους και ζητώντας τους να σταματήσουν να προβάλλονται γιατί την ενοχλούν. Μία από αυτές τις εκπομπές είναι και η ίδια η «Ράδιο Αρβύλα».

Δείτε το απολαυστικό σατιρικό βιντεάκι για τη Σάσα Σταμάτη:

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News