Δεν... κρατιέται - Ανέβασε... Μπισμπίκη η Βανδή: «Αγάπη μου!» (pic)

Δεν... κρατιέται - Ανέβασε... Μπισμπίκη η Βανδή: «Αγάπη μου!» (pic)

Οι δυο τους είναι ευτυχισμένοι και δεν έχουν κανένα λόγο πλέον να κρύβονται ή να προσπαθούν τέλος πάντων να παίξουν… κρυφτούλι με τα media.

Είναι μαζί, είναι ερωτευμένοι και πλέον αντιμετωπίζουν τη σχέση τους όπως κάθε φυσιολογικό ερωτευμένο ζευγάρι.

Βέβαια, την αρχή για να μιλήσει δημόσια για τη σχέση αυτή, την είχε κάνει ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες, καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 είχε αναφερθεί με τα πιο τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του.

 

“Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα! Δεν γίνεται να μη ζεις επειδή σε κυνηγάνε από πίσω με μια κάμερα” είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος συνέχισε λέγοντας: “Όσες φορές θα βγούμε έξω είμαι 100% φυσιολογικός σαν να μην περίμεναν να υπάρχουν κάμερες. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν είμαι και άνθρωπος που κρύβομαι. Δεν με ενδιαφέρει”.

Στην ερώτηση αν είναι καλά στην προσωπική του ζωή, εκείνος τόνισε: “Είμαι ευτυχισμένος αυτόν τον καιρό. Παίρνω πολλή αγάπη. Είναι αμοιβαίο”.

Τώρα φαίνεται πως είχε έρθει η σειρά της Δέσποινας Βανδή να “μιλήσει” γι’ αυτή τη σχέση με τον δικό της μοναδικό τρόπο και συγκεκριμένα ανεβάζοντας κοινή τους φωτογραφία από χαλαρές στιγμές τους χθες το βράδυ. “My love” αρκέστηκε να γράψει η τραγουδίστρια στον προσωπικό τη λογαριασμό στο instagram στην κοινή τους φωτό, προκαλώντας φυσικά… θύελλα σχολίων και ευχών να είναι πάντα ευτυχισμένοι μεταξύ τους.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Δεν... κρατιέται - Ανέβασε... Μπισμπίκη η Βανδή: «Αγάπη μου!» (pic)

gossip-tv.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News