«Δεν κέρδισε, αλλά ήταν κανονική ομάδα ο Παναθηναϊκός στο Μόναχο»

Μπάγερν - Παναθηναϊκός 81-78: Οι πόντοι των παικτών του τριφυλλιού

Η πέμπτη σερί ήττα δεν αποφεύχθηκε για τον Παναθηναϊκό στο Μόναχο, αλλά η βελτίωσή του ήταν αισθητή και πάνω στην εμφάνιση απέναντι στην Μπάγερν θα πρέπει να χτίσει για το μέλλον, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε, αλλά ήταν κανονική ομάδα στο γήπεδο, με πλάνο, συνεργασίες και αρχές. Δεν είχε το χάλι που παρουσίασε με Ζαλγκίρις και Ερυθρό Αστέρα.

Φυσικά έλειψαν και πάλι κάποια πράγματα, αλλά ο Πρίφτης έχει κάνει σε γενικές γραμμές ένα καλό κοουτσάρισμα. Δοκίμασε και νέα πράγματα που του βγήκαν, όπως με τη ζώνη που εφάρμοσε.

Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός έχασε γιατί πλήρωσε και πάλι κάποιες λεπτομέρειες, όπως με το λάθος του Νέντοβιτς στον αιφνιδιασμό, τις χαμένες βολές του Γουάιτ και το λάθος των διαιτητών στο οποίο δεν μπορούσε να κάνει challenge. Όμως πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτή την πρόοδο που έδειξε», τόνισε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News