Δεν... καίγονται να πωληθεί ο Καρέλης

Δεν... καίγονται να πωληθεί ο Καρέλης

Τα δημοσιεύματα απ’ το εξωτερικό (εσχάτως απ’ την Ιταλία) για τον Νίκο Καρέλη βρίσκονται πλέον στην… ημερήσια διάταξη, καθημερινά γράφονται νέοι «μνηστήρες» (Τορίνο, Τζένοα οι τελευταίες ομάδες), όμως στον Παναθηναϊκό είναι αλήθεια πως δεν… καίγονται για να πουλήσουν σ’ αυτήν τη μεταγραφική περίοδο τον Ελληνα επιθετικό.

Και παρά το γεγονός πως διαρκώς περνούν προς τα έξω πληροφορίες πως οι «πράσινοι»… ψάχνονται να βρουν «αγοραστές» για τον 23χρονο επιθετικό, η διάθεση που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στο «στρατηγείο» του Παναθηναϊκού είναι να παραμείνει ο Καρέλης στο ρόστερ και να μην αποδυναμωθεί η επίθεση.

[ads2]

Εν όψει της αντεπίθεσης που θέλουν να κάνουν οι «πράσινοι» στον β’ γύρο, για να πάρουν τη 2η θέση και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το Κύπελλο.

Η μεταγραφική περίοδος βεβαίως μόλις… αρχίζει κι όλα μπορούν να συμβούν, όμως, παρά τις διερευνητικές προσεγγίσεις από ομάδες του εξωτερικού, καμία δεν έχει μπει στο… παρασύνθημα. Ητοι, με πρόταση που θα βάλει τον Παναθηναϊκό σε σκέψεις για την πώληση του Καρέλη…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News