«Δεν κάνει το χώρο ο Αλαφούζος - Σέβεται πολύ τον συνομιλητή του»

«Δεν κάνει το χώρο ο Αλαφούζος - Σέβεται πολύ τον συνομιλητή του»

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός σε συνέντευξή του στο SDNA TV μίλησε, μεταξύ άλλων, για την υπόθεση των στημένων αγώνων και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Διαβάστε ένα απόσπασμα:

Για το τι έγινε το 2015 με την υπόθεση στημένων αγώνων, με τη μη χρησιμοποίηση παικτών στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή που βγήκε το παιχνίδι στη δημοσιότητα είχα πει πως δεν υπάρχει υπόθεση. Αδίκως ταλαιπωρηθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί ο Τάκης Φύσσας έκανε την συγκεκριμένη καταγγελία. Είπε πως δεν θα πήγαινε ποτέ να καταθέσει μόνος του. Οπότε πιστεύω πως πιέστηκε να πάει να καταθέσει, από τον εργοδότη του, τον κύριο Γιάννη Αλαφούζο. Δεν το έχω συζητήσει καθόλου με τον Αλαφούζο. Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα μπορεί να σε ταλαιπωρεί, όμως παίρνεις αυτό που πρέπει να πάρεις. Ο ανακριτής δεν έπρεπε με τα στοιχεία που είχε να μας κάνει δίωξη. Τα στοιχεία ήταν αντιφατικά, δεν υπήρχαν καν στοιχεία. Ήμασταν οι μόνοι από τους κατηγορούμενους που δεν είχαν περιοριστικούς όρους. Τα στοιχεία ήταν τελείως ανακριβή. Έλεγαν πως δεν έπαιξαν τέσσερις παίκτες και οι δύο είχαν παίξει, ενώ οι άλλοι δύο ήταν τραυματίες. Δεν ήρθε ποτέ ως ύποπτο από την UEFA το ματς. Δεν υπήρχε καν υπόθεση.»

Για το αν έχει μιλήσει με τον Φύσσα ανέφερε: «Ναι έχω μιλήσει με τον Τάκη Φύσσα. Είπαμε κάποια πράγματα σαν άντρες, τα οποία δεν θέλω να δημοσιοποιήσω. Μόνος του είπε πως δεν θα πήγαινε ποτέ να καταθέσει μόνος του. Αυτό τα λέει όλα. Κατάλαβε και αυτός οτι είχε κάνει λάθος.»

Για τον Γιάννη Αλαφούζο ανέφερε: «Έχω μιλήσει ελάχιστες φορές μαζί του. Μου έχει δώσει την εντύπωση πως δεν ταιριάζει με τον χώρο. Είναι ένας άνθρωπος που σέβεται πολύ τον συνομιλητή του, πολύ ευγενής. Μου δείχνει πως είναι ένας άνθρωπος που δε ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία του χώρου»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News