«Δεν ήταν εύκολο να επιστρέψουμε από το -30»

«Δεν ήταν εύκολο να επιστρέψουμε από το -30»

Η μεγάλη διαφορά που είχε «χτίσει» ο Ολυμπιακός από το πρώτο ημίχρονο δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να κάνει την ανατροπή στο ντέρμπι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τζέιμς Φελντέιν.

Παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, η μεγάλη διαφορά που είχε «χτίσει» ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος, φτάνοντας ακόμη και στο +30, δεν του άφησε πολλά περιθώρια, όπως δήλωσε μετά την ήττα ο Τζέιμς Φελντέιν.

[ads2]

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αρχίσαμε πολύ άσχημα. Ξέραμε πως θα γίνει μάχη και σε ένα γήπεδο με πολύ θόρυβο, αλλά δεν μπορούμε να μπαίνουμε έτσι στα παιχνίδια, ειδικά απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Παίξαμε καταπληκτικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν εύκολο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι από το -30», δήλωσε ο Τζέιμς Φελντέιν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News