Δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξουν στο πέμπτο ματς

Δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξουν στο πέμπτο ματς

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη, μετά τις δύο αναμετρήσεις με τον Άρη, δίχως να υπάρχει απόφαση για το τι θα γίνει εν όψει του πέμπτου ημιτελικού με τους τρεις “ξενύχτηδες”.

Οι δύο ήττες από τον Άρη στο Nick Galis Hall δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να στρέψει μια ώρα αρχύτερα την προσοχή του στους τελικούς του πρωταθλήματος.

[ads2]

Για την ακρίβεια, οι “πράσινοι” είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στην πέμπτη ημιτελική αναμέτρηση με τους “κίτρινους” στο ΟΑΚΑ (14/5, 18:00) για να αποφύγουν τυχόν αρνητικές εκπλήξεις.

Το χειρότερο όλων όμως είναι πως, πέραν του αγωνιστικού, όπου το “τριφύλλι” πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένο, υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που… προβληματίζουν τους ανθρώπους της ομάδας. Πρώτο και κυριότερο το μέλλον των τριών “ξενύχτηδων” (Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν, Μαρκίζ Χέινς) που “συνελήφθησαν” από τον φωτογραφικό φακό το βράδυ της Δευτέρας (9/5) να διασκεδάζουν σε νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν έξαλλος από τη συμπεριφορά τους, μετά από ένα χαμένο παιχνίδι κι ενώ ακολουθούσε μία ακόμη αναμέτρηση στο Nick Galis Hall, με αποτέλεσμα να τους απαγορεύσει να προπονηθούν την Τρίτη (10/5).

Αυτό βέβαια δεν ήταν η τιμωρία τους, απλά μια κίνηση που έπρεπε να γίνει για να δρομολογηθούν οι μετέπειτα διαδικασίες. Η απουσία τους από τον τέταρτο ημιτελικό και το γεγονός πως παρακολούθησαν το παιχνίδι με τους “κίτρινους” από το ξενοδοχείο ήταν η πρώτη “τιμωρία” τους, με το πρόστιμο που θα τους επιβληθεί να αναμένεται να είναι βαρύ. Το μείζον βέβαια είναι αν θα ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό στο πέμπτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς, στο ΟΑΚΑ (14/5, 18:00).

Πρόκειται για ένα ζήτημα που θα λυθεί εσωτερικά στο “τριφύλλι”, με τη διοίκηση -σε συνεννόηση με τον “Άρτζι”- να αποφασίζει για το τι μέλλει γενέσθαι. Όπως αναφέραμε παραπάνω, οι τρεις “ξενύχτηδες” θα βάλουν το χέρι στην τσέπη, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που απασχολεί. Άμα τη επιστροφή της αποστολής από τη Θεσσαλονίκη, θα υπάρξει νέα επαφή της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου του Παναθηναϊκού για το μέλλον τους, με κύριο θέμα συζήτησης την παρουσία τους ή μη στον πέμπτο ημιτελικό. Αποφάσεις δεν έχουν παρθεί ακόμη, ενδεχομένως να μην παρθούν κιόλας εντός της ημέρας.

Όπως και να έχει, στο “τριφύλλι” τηρούν σιγήν ιχθύος για το θέμα, θέλουν να περιορίσουν την έξωθεν προβολή του και να το λύσουν εσωτερικά με τον δέοντα τρόπο. Όποιον, τουλάχιστον, θεωρούν οι ίδιοι πως είναι ο δέον τρόπος.

Sport24.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News