Δεν γυρίζει το «2-0»; Ρωτήστε τον ΠΑΟΚ που είχε... Κύζα!

Δεν γυρίζει το «2-0»; Ρωτήστε τον ΠΑΟΚ που είχε... Κύζα!

Πριν από μερικά χρόνια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει πρόκριση από το… 2-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό με τη βοήθεια του Κύζα. 

Το Τριφύλλι είχε κερδίσει με 2-0 στη Λεωφόρο την περίοδο 2016-2017 και ήταν το φαβορί για την πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» τελικά κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και πήρε νίκη 4-0 στην Τούμπα. Ποδοσφαιρικά το «2-0» δεν είναι απαγορευτικό για να κυνηγήσει κανείς το εισιτήριο της πρόκρισης, αλλά στον ΠΑΟΚ είχαν… Κύζα.

Τρία πέναλτι, μια κόκκινη, μια κόκκινη «κατά» (του Χουλτ) και 5-6 κάρτες «έπνιξε» τότε, ο Κύζας προκειμένου να περάσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.




Εκείνο το παιχνίδι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για αρκετούς ποδοσφαιριστές – μεταξύ αυτών και για τον Μάρκους Μπεργκ – να πάρουν τις βαλίτσες τους και να φύγουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Φυσικά, ο Παναθηναϊκός που παλεύει νόμιμα στους αγώνες του, θα επιδιώξει την επόμενη εβδομάδα να πάρει μια πρόκριση που θα γίνει αποδεκτή από όλον τον φίλαθλο κόσμο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News