«Δεν γνωρίζω για επαφές Παναθηναϊκού - Ούντοχ»

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για Φενέρ ενόψει Παναθηναϊκού

Ο προπονητής του Έκπε Ούντοχ και των Beijing Ducks, Γιάννης Χριστόπουλος, μιλώντας στο «Rebound by the Hellenic-Coin» του SDNA TV αναφέρθηκε στον Αμερικανό σέντερ και τα σενάρια που τον έφεραν σε επαφές με τον Παναθηναϊκό.

Όταν ήρθε η κουβέντα στον Έκπε Ούντοχ, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε: «Μιλάμε με τον Ούντοχ, έχουμε μιλήσει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της αποχής μας από την Κίνα. Περιμένουν και οι παίκτες να δουν τι θα γίνει, δεν υπάρχει κάποια κατεύθυνση. Αυτό συμβαίνει με όλους τους παίκτες και τους προπονητές. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, για να πάρουμε αποφάσεις. Ο Έκπε είναι αρκετά θετικός και ευφυής. Βλέπει διαφορετικά τα πράγματα».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν είχαν υποπέσει στην αντίληψή του επαφές του «τριφυλλιού» με τον άλλοτε σέντερ της Φενέρ, είπε: «Όχι. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο αντιληπτό στις συνομιλίες μας. Οι παίκτες που έχουν σταθερά συμβόλαια ακόμα δεν ξέρουν ποια πορεία θα ακολουθήσουν. Δεν είναι εύκολο να τελειώσει μια συνεργασία, που είναι καλή. Βέβαια, υπάρχει φόβος για το τι θα γίνει στην Κίνα και κάποια παιδιά πήραν αποφάσεις. Τώρα ανατρέπονται τα δεδομένα, ίσως κάποιοι να φοβούνται να έρθουν στην Ευρώπη».

Όσο για την τωρινή κατάσταση του Ούντοχ, τόνισε: «Ο Ούντοχ είναι καλός επαγγελματίας. Δεν μας έδωσε ποτέ την εικόνα πως έχει εγκαταλείψει το σώμα του ή πως δεν ήταν το μυαλό του 100% στο μπάσκετ. Η συνεργασία μας ήταν και είναι άψογη. Το κινεζικό πρωτάθλημα έχει άλλες ιδιατερότητες, πολλά πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Άλλωστε, αυτό μας χαρακτηρίζει. Δεν είναι εύκολη η Κίνα, παρά τα σχόλια που ακούγονται. Όταν παίζεις ανά δυο – τρεις μέρες και έχεις μεγάλες πτήσεις, μέχρι και 10 ώρες ταξίδια, καταλαβαίνετε πως δεν είναι εύκολο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News