Δεν γίνεται να πέσει πιο κάτω...

Στο ΟΑΚΑ ο Αλαφούζος (pics)

Ελπίζουμε στα ντέρμπι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων όσο κι αν έχει δυσκολέψει αρκετά η έξοδος στην Ευρώπη.

Έχει σημασία ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να βγει η ομάδα στην πρώτη εξάδα. Υποτίθεται ότι το καλοκαίρι θα υπήρχε μέγα κίνητρο στους παίκτες αφού η ομάδα είχε σβήσει την ευρωπαϊκή τιμωρία, μπορούσε να παίξει στην Ευρώπη, αρκεί να καταλάμβαναν μια προνομιούχο θέση.

Το αναίτιο ξήλωμα του επιτελείου του Γιώργου Δώνη κι η εγκληματική παράδοση του κλάμπ στο ισπανικό παρεάκι έφερε ανυπολόγιστες καταστροφές που ο σύλλογος μπορεί να λουστεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ανεξαρτήτως του τι βλέπουμε εμείς που είμαστε έξω από το σωματείο, είναι απαράδεκτο να μη γίνεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ κατανοητό πως δεν επιτρέπεται για την ιστορία του συλλόγου να μετέχει ο Παναθηναϊκός σε …πλέι άουτ την άνοιξη.

Μόνο και μόνο η αποφυγή αυτής της μακράς διαδικασίας παιχνιδιών που δεν επιτρέπεται να μετέχει σε αυτήν ο σύλλογος, αποτελεί κίνητρο.

Ένας μίνιμουμ, ΑΣΤΕΙΟΣ στόχος, που δεν επιτρέπεται να μην πιάσει ο σύλλογος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News