«Δεν γίνεται να φταίνε πάντα οι προπονητές»

«Κίνδυνος για "έκρηξη" στα αποδυτήρια - Αποφασίζει ο Αλαφούζος»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, αν δεν θέλει να χαθεί η χρονιά για τα καλά. Τι λένε στο περιβάλλον του Γιάννη ΑΛαφούζου για τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, αν δεν θέλει να χαθεί η χρονιά για τα καλά. Τι λένε στο περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου για τον Λάζλο Μπόλονι.

O Ρουμάνος προπονητής με τη χθεσινή του ομιλία στο Κορωπί, προσπάθησε να κατεβάσει τους τόνους, καλώντας τους παίκτες να κάνουν μια νέα αρχή.

«Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα, αλλά και να συνεχίσουμε στη λογική του δεύτερου ημιχρόνου του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Να δουλέψουμε περισσότερο για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά και να συνεχίσουμε σαν μια οικογένεια, η οποία μέσα από τις δυσκολίες θα γίνεται πιο δυνατή. Σκοπός είναι να αφήσουμε πίσω όσα συνέβησαν και να αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει τις άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις μας.  Υπάρχουν ρόλοι στις ομάδες και ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει ποιος θα παίζει με γνώμονα το καλό της ομάδας. Προσπαθώ ακόμα να σας γνωρίσω, θα κάνω και κατ’ ιδίαν συναντήσεις με όλους σας», είπε μεταξύ άλλων ο Μπόλονι.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, άνθρωποι από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου έλεγαν ότι «δεν γίνεται να φταίνε μόνο και πάντα οι προπονητές».

Κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβουν και οι παίκτες τις ευθύνες τους. Όπως σημειώνεται, ο Αλαφούζος έφερε στο τριφύλλι τον Μπόλονι επειδή είναι κανονικός προπονητής και διότι μπορεί να πάρει και μαστίγιο αν χρειαστεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News