Δεν επηρεάζουν τα... σκουπίδια τον Στιλ!

Απολογήθηκε ο Στιλ...

Ο Λουκ Στιλ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να απογοητευτεί από την ισοπαλία και τόνισε ότι η ισοπαλία είναι στη Νέα Σμύρνη είναι μία καλή αφετηρία για τη συνέχεια.

Το γκολ του Πανιωνίου προήλθε από μία “γκάφα” του Λουκ Στιλ, όμως ο Άγγλος τερματοφύλακας τόνισε ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί από το λάθος του ή από την κριτική. Μάλιστα, η ομάδα υποχρεούται να πράξει το ίδιο και να συνεχίσει με βάση τον βαθμό που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη.

[ads2]

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στιλ στην κάμερα της Nova:

Για το αν ήταν άτυχος ο Παναθηναϊκός: “Δεν ήταν θέμα τύχης. Ένας πόντος μακριά από την έδρα σου δεν είναι το χειρότερο αποτέλεσμα. Οι τέσσερις ομάδες συμμετέχουν στη διαδικασία για συγκεκριμένο λόγο και έχουν καλές επιδόσεις στην έδρα τους. Ο τρόπος που εξελίχτηκε το ματς, κάνει σημαντικό τον πόντο”.

Για τη συνέχεια και αν επηρεάζει η ισοπαλία: “Είναι απογοητευτικός ο τρόπος που δεχτήκαμε το γκολ, αλλά το γεγονός ότι επανήλθαμε στο ματς έχει σημασία. Δεν πρέπει να αφήσουμε το παιχνίδι να μας επηρεάσει, γιατί ακολουθούν πολλά ματς σε λίγες ημέρες. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες”.

Για το αν αυτός είναι ικανοποιημένος με την ισοπαλία: “Ναι, τώρα είμαι ικανοποιημένος. Στην αρχή του ματς θα έλεγα όχι. Αλλά αφού δεχτήκαμε πρώτοι το γκολ, όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι, είμαι ικανοποιημένος. Πέρυσι είχαμε πετύχει 4 συνεχόμενες νίκες στην ίδια διαδικασία, φέτος προφανώς δεν θα συμβεί το ίδιο, αφού αρχίσαμε με ισοπαλία. Όμως, δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάζουμε, πρέπει να είμαστε θετικοί και να συνεχίσουμε”.

Για το αν το γήπεδο της Νέας Σμύρνης είναι γρουσούζικο για τον ίδιο: “Στο πρώτο μου παιχνίδι εδώ απέκρουσα πέναλτι και πίστεψα πως ήταν ένα τυχερό γήπεδο, αλλά τελικά είχα άδικο. Αλλά, δεν πιστεύω σε αυτά τα… σκουπίδια, δεν με επηρεάζουν. Απλώς συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Όταν κάνεις ένα λάθος, πρέπει να προχωράς. Δεν πρέπει να αφήνεις τους ανθρώπους να σε ρίχνουν ψυχολογικά, γιατί λένε διάφορα και θέλουν να σου δημιουργήσουν κακή διάθεση. Δεν με αγγίζουν αυτά”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News