Δεν έκρυψε τη χαρά του που ήρθε στον Εξάστερο

Δεν έκρυψε τη χαρά του που ήρθε στον Εξάστερο

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods έκανε στο paobc.gr ο Ντεμέτρις Νίκολς!

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που ανήκω πια στην πράσινη οικογένεια», ήταν η πρώτη ατάκα του Αμερικάνου φόργουορντ λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο «τριφύλλι».

[ads2]

«Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και υπέροχο κοινό. Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα για να ξεκινήσω να δουλεύω με τους νέους μου συμπαίκτες και τους προπονητές. Γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό Superfoods, την ιστορία και τους ανθρώπους του. Επίσης, ξέρω πολύ καλά το πόσο ένθερμο κοινό έχει. Πραγματικά περιμένω πως και πώς να αγωνιστώ σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ που θα με υποστηρίζει», συνέχισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Διαμαντίδη και το τουρνουά που θα γίνει προς τιμήν του στην Αθήνα στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, το «Diamonds Are Forever»: «Είναι εκπληκτικό που θα συμμετάσχω και εγώ σε αυτό το τουρνουά, που γίνεται προς τιμήν ενός τεράστιου αθλητή. Δυστυχώς, δεν πρόλαβα να αγωνιστώ ως συμπαίκτης του, αλλά θα είναι σημαντικό που θα βρίσκομαι εκεί στο αντίο του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News