Δεν είναι ψέμα: Η ανατροπή της χρονιάς, νίκη ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Παναθηναϊκός

Δεν είναι ψέμα: Η ανατροπή της χρονιάς, νίκη ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Παναθηναϊκός

Πρωταπριλιά σήμερα, αλλά δεν είναι ψέμα! Ο συγκλονιστικός Παναθηναϊκός γύρισε το παιχνίδι από το μείον 20, το έστειλε στην παράταση, όπου έκανε… πάρτι για να νικήσει τελικά την Αρμάνι Μιλάνο με 86-83.

Ο Εξάστερος μπορεί να ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο όμως δεύτερο με μπροστάριδες Χεζόνια και Μπεντίλ πέτυχε την ανατροπή της χρονιάς στο ΟΑΚΑ.

O Παναθηναϊκός συνάντησε πολλές δυσκολές από την αρχή του αγώνα με την Αρμάνι να παίρνει σημαντική διαφορά στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα (14-4)

Οι πράσινοι αν και ανέβασαν την απόδοσή τους επιθετικά στο υπόλοιπο της περιόδου αμυντικά δεν ήταν καλοί με αποτέλεσμα οι Ιταλοί να προηγούνται με 26-15 στο τέλος του δεκαλέπτου.

Ο Εξάστερος ήταν κατώτερος των περιστάσεων και στην δεύτερη περίοδο κάτι που έδωσε την ευκαιρία στην Αρμάνι να αυξήσει ακόμα περισσότερο την διαφορά (46-29)

Ο Παναθηναϊκός μπήκε φανερά βελτιωμένος σε άμυνα και επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να μειώσει την διαφορά στους 10 και να ξαναμπεί στο παιχνίδι (59-49)

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι πράσινοι προσπάθησαν να ολοκληρώσουν ότι ξεκίνησαν στο δεύτερο ημίχρονο και με όπλο την άμυνα κατάφεραν να πάνε το παιχνίδι στην παράταση.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυνατά στην παράταση με τους Χεζόνια,Μακ και Παπαπέτρου να πετυχαίνουν τρία τρίποντα και να βάζουν το τριφύλλι στο +8.

Οι πράσινοι συνέχισαν το πάρτι που έστησαν στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν σε μία τεράστια ανατροπή στο ΟΑΚΑ.

Δείτε παρακάτω τους πόντους των παικτών του Παναθηναϊκού

Δεν είναι ψέμα: Η ανατροπή της χρονιάς, νίκη ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Παναθηναϊκός

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News