«Δεν είναι προαπαιτούμενο να ανανεώσουν όλοι τα συμβόλαια τους»

Κάτας: «Ντροπιαστική η εικόνα, ελπίζω να πήραμε το μάθημα μας»

Στο ιδιαίτερα κρίσιμο για τον Παναθηναϊκό, καλοκαίρι που έρχεται αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κοντός στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας μπάσκετ του τριφυλλιού επεσήμανε ότι θα πρέπει οι υπεύθυνοι του τριφυλλιού να ζυγίσουν καλύτερα τα πράγματα για την εφετινή πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα, η οποία ήταν, όπως σχολίασε, χειρότερη από αυτό που θα περίμεναν πολλοί στην ομάδα.

Ο Δημήτρης Κοντός υποστήριξε ότι θα πρέπει τα αποτελέσματα στη διοργάνωση αυτή να ληφθούν υπόψη και οι κινήσεις που θα γίνουν να είναι απόρροια αυτών.

«Δεν είναι προαπαιτούμενο να ανανεώσουν όλοι τα συμβόλαια τους», σχολίασε και επεσήμανε ότι εάν ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις, τότε οι πράσινοι σε 2-3 χρόνια θα μπορούν να χτυπήσουν και συμμετοχή στο Final-4.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News