«Δεν είναι ευπρόσδεκτος στο Κορωπί ο Αυγενάκης»

Έγινε η συνάντηση Αλαφούζου - Αυγενάκη (pics)

Το «παρών» στην προπόνηση του Παναθηναϊκού θα δώσει αύριο ο υφυπουργός αθλητισμού, με τους πράσινους να ξεκαθαρίζουν ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος ο Λευτέρης Αυγενάκης στο Κορωπί.

Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πράσινοι: “Γνωστοποιήθηκε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης σκοπεύει να μεταβεί το πρωί της Πέμπτης στο προπονητικό κέντρο Γ. Καλαφάτης προκειμένου να παρακολουθήσει την προπόνηση, όπως αυτή διεξάγεται βάσει του πρωτοκόλλου για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Η υγειονομική επιτροπή που θα συνοδεύει τον Υφυπουργό είναι όχι απλώς ευπρόσδεκτη, αλλά η παρουσία της κρίνεται απαραόιτητη.

Αντίθετα, η σοβαρότητα της κατάστασης δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή προβολή από τον Υφυπουργό. Ας πάει εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτος”!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News