«Δεν έχω επικοινωνήσει με κανέναν από τον Παναθηναϊκό»

«Δεν έχω επικοινωνήσει με κανέναν από τον Παναθηναϊκό»

«Δεν έχω επικοινωνήσει με

Στη μεταγραφική «εξίσωση» του Παναθηναϊκού έβαλε τον Λούκας Σίλβα το «TNT Sports» της Βραζιλίας.

Οπως μετέδωσε σχετικά το «τριφύλλι» ρώτησε την Γκρέμιο που ανήκει ο 28χρονος κεντρικός χαφ εάν και με ποιες προϋποθέσεις παραχωρείται, χωρίς ωστόσο να κάνει πρόταση για την απόκτησή του.

Στους «μερένγκες» έμεινε μια σεζόν και έπαιξε σε 9 παιχνίδια τους, ενώ την επομένη παραχωρήθηκε δανεικός στη Μαρσέιγ. Το 2016 επέστρεψε στη χώρα του αρχικά για την Κρουζέιρο ως δανεικός και το 2020 πήγε σαν ελεύθερος στη Γκρέμιο, όπου την τελευταία διετία κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα και μετρά 103 συμμετοχές και 4 γκολ.

Από κει και πέρα, se δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Gazzetta.gr, o αντιπρόεδροw της Γκρέμιο, Ντένις Αμπραχάο, τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Δεν έχω επικοινωνήσει με κανέναν από τον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Λούκας Σίλβα και είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που δεν είναι υπό παραχώρηση, δεν διαπραγματευόμαστε την πώλησή του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News