Δεν έχει τελειώσει του Πάνγκος...

Οι... αντίπαλοι για Πάνγκος

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να έχουν ρίξει το βάρος στη «γραμμή» των ψηλών, ωστόσο παράλληλα, απασχολεί και το θέμα του περιφερειακού, με τον Κέβιν Πάνγκος, να βρίσκεται στις σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας.

Ο Καναδός με σλοβένικο διαβατήριο, απασχόλησε το «πράσινο» ρεπορτάζ προ καιρού, για μια θέση στην περιφέρεια των κυπελλούχων Ελλάδας. Ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης, έχει στο μυαλό του το ΝΒΑ και γι’ αυτό το λόγο «πάγωσε» το θέμα.

[ads2]

Η περίπτωση του όμως, δεν εγκαταλείφθηκε ποτέ, αφού ο Πάνγκος δεν είναι ακριβός, ενώ είναι κοινοτικός, κάτι που διευκολύνει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι πλήρης σε αυτό κομμάτι, ενώ διαθέτει αρκετά καλά στοιχεία, για να μπορέσει να πλαισιώσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας, αν και εφόσον υπάρξει επίσημη πρόταση και τελικώς αποκτηθεί.

Όσο περνούν οι μέρες και ο άσος της Γκραν Κανάρια δε βρίσκει ομάδα στο ΝΒΑ, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει επίσημη κρούση ή πρόταση προς τον παίκτη, αλλά το ενδιαφέρον είναι δεδομένο. Ο Πάνγκος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Γκραν Κανάρια, μέχρι και το 2017, ωστόσο το buy out είναι μόλις στις 70.000 ευρώ, ποσό κάθε άλλο από απαγορευτικό για τους «πράσινους».

Ο 23χρονος γκαρντ, ολοκλήρωσε τη σεζόν με εξαιρετικά νούμερα (11,9 πόντους με 51% στα τρίποντα και 4,8 ασίστ μέσο όρο στο Eurocup και μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας) και μοιραία αποτελεί στόχος και άλλων ομάδων (όπως τη Μάλαγα).

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο, παρά το δεδομένο ενδιαφέρον των «πράσινων», οι οποίοι από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα αρχίζουν σιγά-σιγά, να ολοκληρώνουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

πηγή: panathinaikos24.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News