Δεν έχει δώσει δικαιώματα

Δεν έχει δώσει δικαιώματα

Ορθώς ο Λάζλο Μπόλονι (όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ) δεν επιθυμεί την …καρατόμηση του Φεντερίκο Μακέντα για την κακή αντίδρασή του Ιταλού όταν έγινε αλλαγή κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο κόουτς λέει πως επιθυμεί να τον βοηθήσει να βρει τη φόρμα του. Ο Κίκο είναι καλός παίκτης και τόσα καιρό στην Ελλάδα δικαιώματα δεν έχει δώσει με τη συμπεριφορά του, είναι φυσιολογικό να είναι σε όλους τα νεύρα τσίτα αφού βλέπουν ότι στο γήπεδο δεν τους βγαίνει το παραμικρό λόγω των …εγκλημάτων του καλοκαιριού.

Πουθενά αλλού δεν έχει νιώσει καλύτερα ο Ιταλός απ΄ ότι στην Αθήνα, άλλωστε έχει παραδεχθεί πολλάκις τα σφάλματα της νεανικής του «τρέλας» που τον πήγαν πίσω και δυσκόλεψαν κάθε επόμενο μονοπάτι της καριέρας του. Δεν ήταν και λίγοι οι «σταθμοί» που ακολούθησαν: Aπό τον τίτλο του «wonderkid» και το συναίσθημα του «ήρωα της Γιουνάιτεντ», δανεικός στη Σαμπντόρια τον Ιανουάριο του 2011 κι από εκεί ξανά πίσω και ξανά με δανεισμό στην ΚΠΡ ένα χρόνο μετά.

Ακολούθησε και τρίτος «χειμερινός» δανεισμός στη Στουτγκάρδη (Ιανουάριος 2013) χωρίς να… ακουμπήσει κι από εκεί ξεκίνησαν οι νέες περιπλανήσεις: Ντόνκαστερ (Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος 2013), Μπέρμιγχαμ (Ιανουάριος-Ιούνιος 2014), πριν την οριστική αποχώρηση από το «Ολντ Τράφορντ» τον Ιούλιο του ’14 για την Κάρντιφ. Μετά από δύο χρόνια μέτριας παρουσίας στην Ουαλία κι έναν ολιγόμηνο δανεισμό στην Νότιγχαμ Φόρεστ, επέστρεψε τον Δεκέμβριο του ’16 στην πατρίδα του για λογαριασμό της Νοβάρα κι από το «Σίλβιο Πιόλα», πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα στις αρχές Σεπτεμβρίου 2018 για τον Παναθηναϊκό, με ένα κλειστό 3ετές συμβόλαιο και απολαβές που άγγιζαν τις 300.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους. Το καλοκαίρι ανανέωσε (παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα), δήλωσε ικανοποιημένος που για πρώτη φορά θα είχε τόσο ποιοτικό support (Βιγιαφάνιες, Καρλίτος), όμως η πλήρη άγνοια του Πογιάτος για το πως θα αξιοποιηθούν οι ποδοσφαιριστές έφεραν τα τωρινά…τρεχάματα για όλους.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News