«Δεν χωρούν όλοι στον Παναθηναϊκό, κάποιοι θα στενοχωρηθούν»

Παναθηναϊκός: «Βλέπει παίκτες ο Ιβάν - Από Δευτέρα μεταγραφές και ανανεώσεις»

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Σερέτης σχολιάζει το… αύριο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη Livesport:

Μεγάλη η υπέρβαση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου. Ασφαλώς και με δόση τύχης, καθώς ο ΠΑΟΚ έχασε τέσσερις καθαρές ευκαιρίες και ο Μπρινιόλι πήγε να “χαρίσει” τρία γκολ με τις ερασιτεχνικού επιπέδου εξόδους του στο β’ μέρος. Μεγάλη η υπέρβαση για μία ομάδα που δεν είχε νίκη σε ντέρμπι μέχρι τον Φεβρουάριο.

Όμως, αν ο Παναθηναϊκός μείνει σε αυτό το Κύπελλο, δεν θα γίνει καλύτερος την επόμενη σεζόν. Αν διατηρήσει στο ρόστερ του παίκτες που, αποδεδειγμένα δεν μπορούν να φτάσουν σε ανώτερο επίπεδο, δεν θα μπορέσει να κρατήσει με επιτυχία τρία καρπούζια στη μασχάλη. Μπορεί να… στενοχωρηθούν κάποιοι παίκτες, αλλά σε Παναθηναϊκό που θα προσπαθεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, δεν “χωρούν”.

“Κορμό” έχει αξιόλογο το Τριφύλλι, όμως το βάθος του είναι μικρό και συνολικά υστερεί ποιοτικά έναντι του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Αυτό πρέπει να το αποδεχτούν οι αρμόδιοι και όχι να πιστέψουν ότι ορισμένοι παίκτες έγιναν ξαφνικά καλύτεροι επειδή η ομάδα πέτυχε και τους δύο φετινούς στόχους της.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News