Δεν... χαρίζεται ο Πέρεθ - 128 κίτρινες κάρτες για μόλις 3 κόκκινες!

Δεν... χαρίζεται ο Πέρεθ - 128 κίτρινες κάρτες για μόλις 3 κόκκινες!

Ο Ρούμπεν Πέρεθ έρχεται στην Ελλάδα για να φέρει λίγη τραχύτητα στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός είναι παίκτης που πάει πολύ επιθετικά στο μαρκάρισμα πάνω στον αντίπαλο, στοιχείο που έλειπε πέρσι ακόμα κι όταν ήταν στην 11άδα ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που όμως είναι πιο ντελικάτος παίκτης.

Προφανώς για Μαουρίσιο, Σανκαρέ δεν συζητάμε καν, αμφότεροι ξέρουν μπάλα, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να κυνηγήσουν τον αντίπαλο. Μια ματιά στα στατιστικά του Πέρεθ αρκούν για να καταλάβεις πως ο νέος παίκτης του Γιοβάνοβιτς δεν…χαρίζεται.

Οι 128 κίτρινες κάρτες που έχει αντικρύσει στην καριέρα του (118 στο πρωτάθλημα και 10 Κύπελλο), αποτελούν σημάδι για τον τρόπο που παίζει. Οι μόλις 3 κόκκινες καριέρας, δείχνουν πως μπορεί να διαχειριστεί με επάρκεια το «κιτρίνισμα» και να μην αφήνει συχνά την ομάδα του παίκτη λιγότερο.

Ο Πέρεθ στη Λεγανιές είχε 57.7% κερδισμένες αμυντικές μονομαχίες και 6.35 κοψίματα κάτι που σημαίνει ότι δεν αφήνει χώρους δίχως κάλυψη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News