ΔΕν το... Χ-άρηκε ο Μπεργκ!

ΔΕν το... Χ-άρηκε ο Μπεργκ!

Ως χαμένη ευκαιρία για τη Σουηδία να κάνει βήμα πρόκρισης είδε την ισοπαλία με την Ιρλανδία ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έπαιξε τα πρώτα 60’ της καριέρας του σε τελική φάση Euro και στις δηλώσεις του υποστήριξε πως απόλαυσε την εμπειρία, δεν χάρηκε όμως με το αποτέλεσμα. Ο Σουηδός επιθετικός υποστήριξε, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM πως η ομάδα του περισσότερο έχασε δυο βαθμούς παρά έχασε έναν, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και στη συνέχεια ισοφάρισε.

[ads2]

«Ήταν περισσότερο δυο χαμένοι πόντοι σήμερα, παρά ένας κερδισμένος για εμάς. Είναι ένας περίπλοκος όμιλος και είχαμε υπολογίσει σε νίκη σε αυτό το παιχνίδι για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. Σήμερα νομίζω πως… λύσαμε το χειρόφρενο αφού δεχθήκαμε το γκολ κι αυτό φάνηκε μέσα στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Μάρκους Μπεργκ.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η εικόνα του αγώνα έχει να κάνει και με τον αντίπαλο. Η Ιρλανδία έπαιξε καλά, πήγε πολύ δυνατά στις μονομαχίες και στις δεύτερες μπάλες, μεταφέροντας σε εμάς την πίεση».
Αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στην Ιταλία, σχολίασε: «Πιστεύω πως έχουμε μια καλή πιθανότητα και θα προσπαθήσουμε να «χτυπήσουμε» το παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Όσο για τη δική του απόδοση, απάντησε: «Γενικά δεν ήταν μια μορφή παιχνιδιού που με… ευχαριστεί. Κινούμαι περισσότερο στην περιοχή και εκεί δεν έφτασαν μπάλες σήμερα. Υπήρξαν πολλές και δυνατές μονομαχίες έξω από αυτή κι εκεί μας εξουδετέρωσαν οι Ιρλανδοί».
Τέλος, για το πώς αισθάνεται μετά το ντεμπούτο σε Euro, είπε: «Όλα είναι μια χαρά, αισθάνομαι καλά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News