Δεν αστειεύεται η UEFA

Δεν αστειεύεται η UEFA

Πέρασε καιρός απ’ τη ρεβάνς με την Καμπάλα, το ματς που σημάδεψε ολόκληρη την περσινή πορεία και κατ’ επέκταση την καταστροφική σεζόν που ακολούθησε, και ίσως ελάχιστοι θυμούνται πως ένα απ’ τα απόνερά της ήταν και η ποινή που επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA στον Παναθηναϊκό, για την είσοδο των οπαδών του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οι «πράσινοι» είχαν τιμωρηθεί με πρόστιμο 70.000 ευρώ αλλά και με αποκλεισμό της έδρας τους για μια αγωνιστική με διετή αναστολή.

[ads2]

Κοινώς, μια τελευταία προειδοποίηση πως ο Παναθηναϊκός θα είναι υπό διετή επιτήρηση και αν συμβεί το παραμικρό σε κάποιο απ’ τα παιχνίδια του ως το τέλος της σεζόν 2017-18, θα τιμωρηθεί με μια αγωνιστική.

Γι’ αυτό και το πρώτο ματς της 28ης Ιουλίου θέλει επιπλέον προσοχή απ’ όλους, σε όλα τα επίπεδα, για να μην μπει ακόμη περισσότε

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News