Δεν «αποδέχονται» τον Ρόκα οι παίκτες!

Δεν «αποδέχονται» τον Ρόκα οι παίκτες!

Σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας υπάρχει ανάμεσα στον Τσάβι Ρόκα και τους παίκτες της ομάδας, σε ένα θέμα που “καίει” άμεσα για τη μετά-Δώνη εποχή!

Αρκετοί παίκτες εμφανίζονται “παγωμένοι” και εκνευρισμένοι με τη στάση του Ισπανού τεχνικού διευθυντή, ο οποίος με τους χειρισμούς του δεν έχει γίνει αποδεκτός στα “πράσινα” αποδυτήρια.

Ο Ρόκα απέχει από να έχει έστω και μία τυπική σχέση με τους παίκτες της ομάδας, με αποτέλεσμα μεταξύ τους να υπάρχει μία εντελώς ψυχρή ατμόσφαιρα. Από την άλλη, αρκετοί παίκτες δεν έχουν δει με καθόλου καλό μάτι τους χειρισμούς του Ισπανού σε προτάσεις ανανέωσης, στις διαπραγματεύσεις για τη μείωση των αποδοχών τους λόγω κορωνοϊού, καθώς επίσης και τα εξαιρετικά αργά αντανακλαστικά του στο να προσπαθήσει να κρατήσει παίκτες που άνηκαν στην ομάδα ως και τις 30/06 ως το τέλος των play off.

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και η επικείμενη αποχώρηση του Γιώργου Δώνη, ο οποίος είχε άριστη σχέση με τους παίκτες, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα τουλάχιστον…περίεργο κλίμα στα αποδυτηρία.

Ο Ντάνι Πογιάτος, που υπενθυμίζουμε δεν έχει ξαναπροπονήσει πρώτη ομάδα, θα κληθεί να έχει πυροσβεστικό ρόλο και να κρατήσει τις ισορροπίες και τα αποδυτήρια από το να “διαλυθούν”, χωρίς να έχει την ευθύνη για την κατάσταση την οποία θα βρει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News