Δεν «απεργεί» το Τριφύλλι - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Την Πρωτομαγιά ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με τους πράσινους να θέλουν τη νίκη που θα τον ανεβάσει στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19.00.

Χωρίς καμία πρόθεση να «απεργήσει» αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός θα δουλέψει για να πετύχει μια ακόμη νίκη μπροστά στον λαό του συλλόγου που σκοπεύει να γεμίσει ασφυκτικά τη Λεωφόρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει κάποια σοβαρή απουσία και θα καταστρώσει το πλάνο του, μερικές μέρες μετά την άνετη πρόκριση επί της Λαμίας, με όλα του τα βασικά «όπλα».

Για τους τρεις που διεκδικούν δύο θέσεις στα προκριματικά του Conference League, η Κυριακή ίσως κρίνει πολλά. Για παράδειγμα, αν ο Άρης φύγει νικητής από την Αθήνα, αυξάνει τη διαφορά στο +5 από τον Παναθηναϊκό και ίσως από την ΑΕΚ. Άρα, μετά δύσκολα θα χάσει ένα από τα δύο προνομιούχα ευρωπαϊκά «εισιτήρια».

Αντίστοιχα, αν ο Παναθηναϊκός επικρατήσει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και η Ένωση δεν πάρει τους τρεις βαθμούς στην Τούμπα, τότε θα βρεθεί μόνος τρίτος. Ένα πλασάρισμα που δεν είχε ξανά στη φετινή σεζόν και σίγουρα θα δώσει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News